Giỏ hàng

OUR PRODUCTS

DESSERTS, COFFEE & BRUNCH

IN-STORE SERVICE

Brunch cùng các món tráng miệng tươi ngon thay đổi theo ngày, các loại cà phê pha máy và cà phê Việt Nam, các món nước độc đáo.

Brunch with daily freshly handcrafted desserts, espresso bar and Vietnamese coffee and unique beverage created by our professional baristas.

 

BIRTHDAY & PARTY CAKES

Bánh tiệc

(hình bánh mousse ổ bơ, cherry và 2 ổ mới)

Bánh thích hợp cho các buổi tiệc, sinh nhật, gặp mặt,... là dòng bánh lạnh Mousse Cake cao cấp ít ngọt, độ béo vừa phải, phù hợp với khẩu vị tất cả mọi người.

The most memorable celebrations start with the perfect

Mousse Cake from The Vagabond. Our cake is less sweet and suitable for everyone.

 

SEASONAL GIFTS

Quà tặng theo mùa

Tất cả mọi người đều hào hứng với các ngày lễ trong năm và cũng là dịp để trao gửi yêu thương qua các món quà. Nắm bắt nhu cầu đó và với tiêu chí của tiệm, các sản phẩm theo mùa cũng được làm thủ công và tươi ngon, không sử dụng chất bảo quản, giúp bạn trao gửi yêu thương theo cách ngọt lành nhất. Các mùa lễ lớn phải kể đến như banh trung thu cho Trung Thu, bánh trái cây và rượu cho Giáng sinh, bánh Tết Nguyên đán, chocolate cho Valentine’s Day,...

Everyone is excited for the holidays and no matter how bad your day is, you can't help but smile when you see decorated window displays. And it’s the perfect time to give gifts for your loved ones. With finest ingredients and no added preservatives, our handcrafted seasonal gifts are the best choice. Fusioned Mooncake for Mid Autumn Festival, fruitcake and biscotti for Christmas, traditional cake for Lunar New Year,...